Arbeta hos oss

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT ARBETA HOS OSS

Våra medarbetare delar ett synnerligen starkt intresse för det marknadsrättsliga och immaterialrättsliga rättsområdet. Det genuina intresset samt god branschkunskap skapar naturligt de bästa förutsättningarna för att skapa ett framgångsrikt samarbete med våra klienter.

Vi söker medarbetare med ett brinnande intresse för vårt rättsområde, god samarbetsförmåga och ett intresse av att arbeta i team. Från våra jurister förväntar vi oss därutöver mycket goda juridiska kunskaper, ett särskilt engagemang för våra klienter samt goda kunskaper i engelska.

KONTAKTA OSS:
Advokatfirman MarLaw AB
Att: Emma Balsamo
Riddargatan 7A, 5tr
Box 3079
103 61 Stockholm, Sweden

Telefon: +46 8 23 07 35
E-post: intresseanmalan@marlaw.se

UPPSATSPRAKTIKANT:

Advokatfirman MarLaw (tidigare Advokatfirman för Marknadsrätt) är en meriterad nischbyrå, specialiserad på svensk och internationell marknads- och immaterialrätt. Byrån som grundades 1969 är främst verksam inom medie- & reklamområdet och våra klienter är företrädesvis marknadsföringsintensiva bolag, reklam- och mediebyråer, tidningar samt rättighetsinnehavare.

På byrån företräder vi våra klienter vid tvistlösning och förhandlingar inför domstol, myndigheter eller alternativa tvistlösningsorgan. Vi arbetar även med granskning och bedömning av marknadsföringsidéer, rättighetskontroller, varumärken, domännamn, design och upphovsrätt, avtal och licenser, radio, tv och press. Våra medarbetare undervisar löpande på universitet, reklamskolor och utbildningsinstitut samt genomför internutbildningar för företag.

Alla vi som arbetar på byrån är engagerade och djupt intresserade av marknads- och immaterialrätt. Vi söker därför dig som har ett särskilt intresse för dessa ämnesområden. Som praktikant kommer du att bistå våra jurister inom samtliga delar av verksamheten. Som person är du socialt kompetent, positiv, ambitiös och noggrann. Du är van vid att arbeta självständigt och ta eget ansvar.

Praktiken sker under 10 veckor med start enligt överenskommelse. Finansiering sker genom studiemedel då praktiken är oavlönad. Vi söker löpande uppsatspraktikanter för A- respektive B-perioden under studieterminen. Välkommen med din ansökan!

Skicka en kort presentation av dig själv samt CV och betyg till emelie.fyhrqvist@marlaw.se.

Vid frågor kontakta Emelie Fyhrqvist via e-post emelie.fyhrqvist@marlaw.se  eller på telefon 08-23 07 35.

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Contact us

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.