Arbeta hos oss

Uppsatspraktikant hos Advokatfirman MarLaw

Advokatfirman MarLaw är en meriterad nischbyrå, specialiserad på svensk och internationell marknads- och immaterialrätt. Byrån som grundades 1969 är främst verksam inom medie- & reklamområdet och våra klienter är företrädesvis marknadsföringsintensiva bolag, reklam- och mediebyråer, tidningar samt rättighetsinnehavare.

På byrån företräder vi våra klienter vid tvistlösning och förhandlingar inför domstol, myndigheter eller alternativa tvistlösningsorgan. Vi arbetar även med granskning och bedömning av marknadsföringsidéer, rättighetskontroller, varumärken, domännamn, design och upphovsrätt, avtal och licenser, radio, tv och press. Våra medarbetare undervisar löpande på universitet, reklamskolor och utbildningsinstitut samt genomför internutbildningar för företag.

Vi är engagerade och djupt intresserade av marknads- och immaterialrätt. Vi söker därför dig som har ett särskilt intresse för dessa ämnesområden. Som praktikant kommer du att bistå våra jurister inom samtliga delar av verksamheten. Som person är du socialt kompetent, positiv, ambitiös och noggrann. Du är van vid att arbeta självständigt och ta eget ansvar.

Ana Maria Ghinea var uppsatspraktikant hos Advokatfirman MarLaw under våren 2020. Läs en intervju med Ana Maria här.

Praktiken sker under 10 veckor med start enligt överenskommelse. Finansiering sker genom studiemedel då praktiken är oavlönad.

Skicka en kort presentation av dig själv samt cv och betyg till mail@marlaw.se.

För mer information om Advokatfirman MarLaw se www.marlaw.se Vid frågor kontakta Cecilia Torelm Tornberg via e-post cecilia.torelm@marlaw.se.

______________________________________________________________________________

Arbeta hos Advokatfirman MarLaw

Våra medarbetare delar ett synnerligen starkt intresse för det marknadsrättsliga och immaterialrättsliga rättsområdet. Det genuina intresset samt god branschkunskap skapar naturligt de bästa förutsättningarna för att skapa ett framgångsrikt samarbete med våra klienter.

Vi söker medarbetare med ett brinnande intresse för vårt rättsområde, god samarbetsförmåga och ett intresse av att arbeta i team. Från våra jurister förväntar vi
oss därutöver mycket goda juridiska kunskaper, ett särskilt engagemang för våra klienter samt goda kunskaper i engelska.

Är du intresserad av att arbeta hos oss? För mer information om Advokatfirman MarLaw se www.marlaw.se. Vid frågor kontakta Cecilia Torelm Tornberg via e-post cecilia.torelm@marlaw.se.

Contact us

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.