Information om hur vi hanterar Covid-19 på Advokatfirman MarLaw

Advokatfirman MarLaw uppmärksammar de rådande omständigheterna kring Covid-19, nedan kan du läsa hur vi hanterar detta.

Vi är engagerade i att säkerställa säkerheten för våra medarbetare, klienter och samarbetspartners samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi har därutöver valt att för tillfället ställa in större seminarium och event i våra lokaler, men erbjuder våra utbildningar digitalt. Vårt kontor är fortsatt öppet och medarbetare finns på plats för att ta emot post och bud. Samtliga jurister och advokater arbetar som vanligt och vi erbjuder även digital rådgivning och finns tillgängliga för att svara på frågor om hur Covid-19 påverkar er verksamhet såsom exempelvis avtalsförhållanden och hur ni hanterar personuppgifter om hälsa i förhållande till dataskyddsförordningen (GDPR).

Vill du läsa mer om GDPR i förhållande till Covid-19 kan du läsa Cecilia Torelm Tornbergs analys för JP Infonet på ovan ämne HÄR.

Vi finns alltid tillgängliga via mail@marlaw.se eller 08- 23 07 35 för att fortsatt ge kvalificerad rådgivning till våra klienter.

Ta hand om er!

Vänligen,

Daniel Tornberg, VD, Advokatfirman MarLaw
daniel.tornberg@marlaw.se

Contact us

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.