Awards

MARLAW VINNER ÅRETS ADVOKATBYRÅ FÖR SJÄTTE GÅNGEN

2020-01-09

Advokatfirman MarLaw har nöjdast klienter för sjätte gången enligt Regis branschstudie där närmare 1150 klientrelationer har kartlagts.
Det är Sveriges köpare av affärsjuridik som bedömer sina advokatbyråer i den årliga undersökningen som genomfördes hösten 2019. MarLaws klienter gav sin advokatbyrå högst betyg i Nöjd Klient Index, som utgör grunden för rankingen i Årets Advokatbyrå.

–Det är helt fantastiskt att vi vinner igen och är förstås bästa beviset på att vi kan leverera högsta kvalitet inom vårt specialistområde marknads- och immaterialrätt. Vi är oerhört stolta och tacksamma över den respons som våra klienter har visat oss! Det finaste pris vi kan få är att prisas av våra egna klienter, det motiverar verkligen till att fortsätta utvecklas, säger advokat Cecilia Torelm Tornberg, delägare MarLaw.

MarLaw har vunnit denna utmärkelse totalt sex gånger: 2013, 2015, 2016, 2017, 2018 och 2019 i kategorin advokatbyråer 25-99 mkr (årlig byråintäkt).

Läs mer på https://www.aretsadvokatbyra.se/dubbla-vinster-for-ag-advokat-och-hamilton-schjodt/

Kontakta oss gärna för mer information.

Pressansvarig:
Cecilia Torelm Tornberg
Advokat och delägare
cecilia.torelm@marlaw.se
073-359 50 68

Contact us

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.