Awards

MARLAW VINNER ÅRETS ADVOKATBYRÅ FÖR FEMTE GÅNGEN
2019-01-10

Advokatfirman MarLaw har nöjdast klienter för femte gången enligt Regis branschstudie där närmare 1100 klientrelationer har kartlagts.
Det är Sveriges köpare av affärsjuridik som bedömer sina advokatbyråer i den årliga undersökningen som genomfördes hösten 2018. MarLaws klienter gav sin advokatbyrå högst betyg enligt 14 kriterier i Nöjd Klient Index, som utgör grunden för rankingen i Årets Advokatbyrå.

Det gav totalt en första placering i årets ranking.
– Men det är ju helt otroligt att vi vinner igen, vi är så oerhört stolta och tacksamma över den respons som våra klienter har visat oss! Det visar att vår specialistkompetens inom marknadsrätt uppskattas och att vi skapar tydliga värden i våra samarbeten. Det motiverar verkligen till att fortsätta utvecklas, säger Cecilia Torelm Tornberg, delägare MarLaw.

MarLaw har vunnit denna utmärkelse totalt fem gånger: 2013, 2015, 2016, 2017 och 2018 i kategorin advokatbyråer 25-99 mkr (årlig byråintäkt).
– MarLaw har haft ett intensivt år, med många intressanta klientuppdrag. Under 2019 firar vi 50 års jubileum, och resultaten från studien är verkligen en fantastisk inledning på detta för oss speciella år, understryker Cecilia Torelm Tornberg.

Kontakta oss gärna för mer information.

Pressansvarig:
Cecilia Torelm Tornberg
Delägare
cecilia.torelm@marlaw.se
073-359 50 68

 

Contact us

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.