Advokatfirman MarLaw i samarbete med IFI: Inspelat webbinarium om hantering av avtalsfrågor och tvister 

2020-05-08

Advokatfirman MarLaw i samarbete med IFI:

IFI erbjuder en inspelat webbinarium med Cecilia Torelm Tornberg och Sandra Hanson, Advokatbyrån MarLaw, där du får viktiga tips och råd gällande hur du och din verksamhet hantering av avtalsfrågor och tvister under pandemin.

 

Många företag funderar över om, när och hur force majeure klausuler kan tillämpas i förhållande kunder och leverantörer i ljuset av Covid-19. Hur kan avtalsklausuler jämkas och vilken rätt finns till prisavdrag och hävning av köp i praktiken?

Domstolarna flyttar fram förhandlingar på framtiden och genomför muntliga huvudförhandlingar digitalt. Detta innebär nya strategiska frågor för tvistemål. Vad händer exempelvis med yrkade räntebelopp som tickar på i pågående tvister och förlikningsviljan givet den nya situationen.

 

Inspelat webbinarium 

Ta del av det inspelade webbinaret där vi reder ut avtalsrättsliga frågor och ger tips avseende tvistemål i tider som präglas av covid-19.
Vid köp får du en inloggningslänk till webbinariet. Din licens är giltig i 6 mån och du kan då återbesöka webbinariet obegränsat antal gånger.

Webbinariet finns att köpa här.

Se fler nyheter

Contact us

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.