BITRÄDANDE JURIST TILL ADVOKATFIRMAN MARLAW

2020-06-23

Advokatfirman MarLaw är en meriterad affärsjuridisk advokatfirma, specialiserad på svensk och internationell marknads- och immaterialrätt. Byrån som grundades 1969 är främst verksam inom medie- & reklamområdet och våra klienter är företrädesvis marknadsföringsintensiva bolag, reklam- och mediebyråer samt rättighetsinnehavare. Läs mer om byrån på www.marlaw.se

 

Vi söker nu en ny engagerad biträdande jurist att bli en del av vårt kompetenta team. Vi söker dig som har 2–4 års erfarenhet av arbete på en affärsjuridisk advokatbyrå alternativt att du är tingsmeriterad. Vi söker dig med ett stort intresse för juridik – specifikt för våra rättsområden.

 

Vad du erbjuds:

Du kommer att arbeta i ett team som besitter stor samlad erfarenhet av marknadsföring- och immaterialrätt. Förutom sedvanliga arbetsuppgifter för en biträdande jurist ingår även avtalsskrivning, undervisning samt att förbereda och hålla seminarier och föredrag. Du erbjuds möjlighet att ta stort ansvar och att utveckla dina juridiska kvaliteter. Advokatfirman MarLaw har en unik sammanhållning och alla medarbetare värdesätts för sin kompetens och sitt intresse för byråns rättsområden.

 

Personliga egenskaper:

Det är viktigt att du är noggrann, tar egna initiativ och prestigelös. Du ska ha en god bedömningsförmåga, vara analytiskt lagd och inte vara rädd att fatta beslut och ta ställning i juridiska bedömningar. Vi söker en medarbetare med ett stort intresse för våra rättsområden och för näringslivet i stort. Därutöver värdesätter vi en positiv inställning och din sociala förmåga.

Tjänsten förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

 

Ansökan:

Din ansökan ska bestå av CV, ett personligt brev och en kort beskrivning av varför du söker dig till Advokatfirman MarLaw. Din ansökan ska även innehålla betygskopior från svensk juristutbildning samt vitsord från domstol vid fullgjord tingstjänstgöring. Andra intyg och meriter är naturligtvis välkomna.

Vi har möjlighet att erbjuda en anställning från 1 september 2020. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning som ämnar övergå till en tills vidareanställning. Vi håller intervjuer löpande. Varmt välkommen att skicka din ansökan till emma.karlgren@marlaw.se.

 

Se fler nyheter

Contact us

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.