JP Marknads-​ och immaterialnet

2020-09-18

Informationstjänsten för dig som behöver hålla dig à jour inom marknads-​ och immaterialrätt.

Den här tjänsten är utmärkt för dig som arbetar med frågor inom marknads-​ och immaterialrätt. Du kan till exempel vara bolagsjurist, kommunikationschef, marknadsansvarig, patentombud eller student.

JP Marknads-​ och immaterialnet ger dig en komplett bevakning av allt material du behöver för att underlätta det dagliga arbetet. Du får tillgång till omfattande juridiskt grundmaterial i form av relevanta lagar och regler, förarbeten, domar och beslut samt vägledande dokument. Tjänsten innehåller även djuplodande analyser av erfarna jurister och omvärldsbevakning. Här hittar du information om allt som rör marknads-​ och immaterialrätt, till exempel vilseledande marknadsföring och intrång i immateriella rättigheter.

Läs mer på JP Infonet.

Se fler nyheter

Contact us

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.