Märkningsdagen 2018

2018-10-05

Äntligen är det dags för den 8:e upplagan av Märkningsdagen och i år står hållbarhet och hälsa i fokus. I vanlig ordning ägnar vi dagen åt olika nyheter inom märkning och marknadsföring av livsmedel och kosttillskott och vi har bjudit in några av livsmedelsbranschens främsta företrädare som berättar mer om sitt arbete och delar med sig av sina erfarenheter.

I år kommer Livsmedelsverket och berättar om arbetet med att förnya nyckelhålsmärkningen. Livsmedelsverket ger också en inblick i regler som trätt i kraft under året och som livsmedelsföretagen måste känna till. Vi har även förmånen att få lyssna på KRAV:s VD som berättar om vad som händer inom KRAV och hur den nya EU-förordningen för ekologiskt kommer att påverka utvecklingen av ekologiskt och KRAV-märkt.

Välkommen till Märkningsdagen 2018!

 

Klicka här för att se fullständigt program

 

INFORMATION

Plats Klara Strand, Klarabergsviadukten 90, Stockholm.

Datum Onsdagen den 28 november 2018.
Registrering och kaffe 09.30-10.00, dagen avslutas ca kl. 16.30.

Pris 3.975 kr ex. moms i förskott mot faktura. Anmälan är bindande.

Anmälan Senast tisdagen den 20 november 2018 till svar@marlaw.se.
Ange din fakturaadress, organisationsnummer och ev. specialkost vid anmälan.

Se fler nyheter

Contact us

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.