Webbinarium: IPR-control – ta kontroll över dina rättigheter

2020-04-14

Lansering av nya produkter och tjänster ställer allt större krav på noggrann legal kontroll. Det korsvisa skyddet inom immaterial- och marknadsföringsrätten ger omfattande möjligheter att förhindra intrångsgörande produkter eller stoppa otillbörliga affärsmetoder men ställer samtidigt krav på legal förhandsgranskning inför produktsläpp eller större kampanjer. Seminariet syftar till att belysa de legala överväganden som bör göras inför produkt/kampanjlanseringar och hur man kan implementera rutiner i organisationen.

  • Det immaterial- och marknadsföringsrättsliga skyddets omfattning
  • Legala överväganden inför produkt/kampanjlansering
  • Strategiska överväganden vid intrångssituationer
  • Legala rutiner för att undvika legala övertramp
  • Implementering av rutiner i organisationen

Föreläsare:
Daniel Tornberg och Alexander Jute är advokater och delägare i MarLaw. Daniel och Alexander har mångårig erfarenhet som juridiska ombud med särskild inriktning på marknads- och immaterialrätt, IT-rätt och även frågor som rör dataskydd och personlig integritet. De är även verksamma som processombud vid domstol och skiljeinstitut och biträder förhandlingar med myndigheter såsom Datainspektionen, Konsumentverket. Daniel och Alexander har tagit fram rutiner för legal granskning för flera olika bolag i vitt skilda branscher.

Datum: Onsdag 29 april

Tid: 09:00 – 10:00

Plats: Webbinarium

Anmälan: Anmäl dig HÄR senast måndag 27 april. Webbinariet är kostnadsfritt.

Varmt välkommen att delta!

Se fler nyheter

Contact us

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.