Pro Bono

Samhällsengagemang

Stiftelsen Jiddra Inte

Advokatfirman MarLaw tar bestämt avstånd från våld och droger och engagerar sig för att hjälpa ungdomar som har hamnat snett i samhället. Därför stödjer Advokatfirman stiftelsen Jiddra inte. Stiftelsen är särskilt inriktad på att jobba med projekt som relaterar till att hjälpa ungdomar bort från våld och droger.

”Stiftelsen Jiddra Inte är en insamlingsstiftelse som samlar in pengar för att kunna stötta och inspirera ungdomar genom gratis inspirationsläger och mentorskap. Vi riktar oss framförallt till ungdomar från utsatta miljöer som riskerar att hamna i destruktiva levnadsmönster. Vi arbetar för ett ökat välmående och för det positiva som kreativitet, inspiration, konfliktlösning och personlig utveckling!”

Läs mer HÄR

Transfer

Advokatfirman MarLaw är stolta inspiratörer och föreläser på olika skolor runt om i Sverige.

”Transfer- Ungas Möjligheter, bildades år 2000 och drivs som en ideell organisation. Syftet är att ge elever kunskap om arbetslivet, inblick till arbetsmarknaden, näringslivet och högre utbildning vilket leder till företagsamma och kreativa elever som tar egna initiativ.”‘

Transfer  förmedlar yrkesföreläsare från näringslivet till skolan vilket skall leda till att elever får:

Kunskap – om arbetslivet genom olika yrkesföreläsare i klassrummen.
Inblick – till arbetsmarknaden, näringslivet och högre utbildning.
Inspiration – uppmuntra till lärande, entreprenörskap och egna initiativ.

Läs mer HÄR

Contact us

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.