Årets Advokatbyrå 2019

2020-03-12

Årets Advokatbyrå är en årlig kvalitets- och branschstudie, vilken arrangeras av Regi. Klienter till svenska affärsjuridiska advokatbyråer får möjlighet att utvärdera relationen med sin advokatbyrå under året som gått. Studien pågår mellan augusti och oktober varje år.

Klientstudien – den största delen, utgör kundernas syn på den egna relationen med sin advokatbyrå. Nedan följer ett urval av Adbvokatfirman MarLaws klienters omdömen.

 

”Har mycket god kunskap om vår bransch samt öppnar för dialog där det råder frågetecken. Det borgar för en väl avvägd rådgivning.”

Anonym

 

”Att byrån har en tydlig nisch, vilket gör att de har såväl kunskap som fingertoppskänsla inom området. Det gör att byrån kan ge väl avvägd rådgivning med mycket kort varsel.”

Anonym

 

”Kunniga, lyhörda, samarbetsvilliga.”

Anonym

 

”Synnerligen kommersiella. Fantastisk tillgänglighet och helt avgörande den bredaste och djupaste kompetensen inom immaterialrätt på den nordiska marknaden. De har dessutom lyckats följa oss ut på världsmarknaderna när vi expanderat vår verksamhet.”

Anonym

 

”Stor kunskap inom området och god kontakt med oss som kund. Håller deadline och visar engagemang.”

Anonym

 

”Mycket god kunskap om vår bransch och juridiken.”

Anonym

 

 

Se fler referenser

Contact us

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.