Tjänster

Våra olika utbildningar ger praktisk vägledning om den juridiska spelplanen som gäller för all form av marknadskommunikation. Våra utbildningar kan skräddarsys för att passa just Ert behov och vi anpassar utbildningarna så att innehållet är relevant för den verksamhet som Ni bedriver.

Våra jurister är flitigt efterfrågade som föreläsare och har lång erfarenhet inom vårt juridiska område. Vi utbildar bl.a. ansvariga reklamutgivare (ARU) för Sveriges Kommunikationsbyråer. Våra jurister utbildar även företag, organisationer, universitet, högskolor och reklamskolor såsom Berghs School of Communication och IHR. Våra utbildningar innefattar även uppdragsutbildningar i samarbete med bl.a. Företagsekonomiska Institutet (FEI).

Den 1 januari 2016 lanserade vi tillsammans med JP Infonet den nya tjänsten ”JP Marknadsnet med MarLaw”. Tjänsten är utformad för att tillhandahålla dig som är kommunikationschef, bolagsjurist eller marknadsföringsansvarig den information som krävs i ditt dagliga arbete. Tjänsten innefattar en utförlig marknadsrättslig ämnesguide där varje ämne är länkat till relevant juridiskt material, så som vägledande praxis, förarbeten och annat relaterat material. Utöver det innehåller JP Marknadsnet med MarLaw expertanalyser som uteslutande skrivs av juristerna på MarLaw. Varje vecka utgår ett nyhetsbrev som innefattar ny information som läggs in i tjänsten. För mer information om tjänsten och för att ta del av en kostnadsfri testperiod, klicka HÄR.

Contact us

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.