Utmärkelser

Årets Advokatbyrå

Våra klientsamarbeten är det viktigaste vi har. Därför genomför vi årligen en utvärdering via Regis bransch- och klientstudie Årets Advokatbyrå som pågår varje höst. Våra klienter deltar anonymt och frivilligt. Den feedback vi får via studien är värdefull för oss och bidrar till att utveckla verksamheten samt förbättra våra insatser och ytterligare höja kvaliteten i leveranserna.

Utöver klientstudien har vi en kontinuerlig dialog med alla våra klienter för att säkerställa ett gott samarbete på alla plan. Uppföljningar är en del i våra processer, se exempel på hur ett uppdrag i tvistelösning kan gå till HÄR.

Legal 500

”Advokatfirman MarLaw provides ‘absolutely outstanding’ marketing law advice. Among its recent highlights, ‘good listener’ Daniel Tornberg successfully defended Ving in a sales offer dispute; and Marcus Ateva successfully acted for Synsam in a trademark dispute with Specsavers. The firm has a growing patents team!”

Contact us

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.