JP Infonet

 

JP Infonet

Advokatfirman MarLaw samarbetar med JP Infonets som är ett informations- och kunskapsföretag som bl.a. tillhandahåller webbaserade informationstjänster och utbildning. Advokatfirman MarLaw är juridiska experter bl.a. för tjänsten JP Marknads- och immaterialnet som författar lagkommentarer på det immaterialrättsliga området.

JP Marknads- och immaterialnet

JP Marknads- och immaterialnet är en informationstjänst för dig som behöver hålla dig à jour inom rättsområdet. Den digitala tjänsten erbjuder bevakning av juridiskt grundmaterial tillsammans med omfattande omvärldsbevakning och djuplodande analyser. Vill du testa tjänsten kostnadsfritt under en månad? Mejla info@jpinfonet.se och skriv ”MarLaw” i ämnesraden eller ring 08- 462 65 60 så hjälper de dig att komma igång!

JP Juridiskt bibliotek

JP Juridiskt bibliotek länkar samman Sveriges lagar-paragraf för paragraf med alla relevanta förarbeten ända tillbaka till 1700-talet. Här hittar du aldrig tidigare digitaliserat grundmaterial, samtidigt som tjänsten dagligen uppdateras med de senaste ändrings SFS:erna. Allt material är teckentolkat för att du ska kunna frisöka och snabbt hitta rätt. För att du enkelt ska kunna läsa vad som står i exempelvis allmänmotivering och författningskommentarer finns inte bara länkar till rätt proposition- utan även till rätt sida.

I JP Juridiskt bibliotek hittar du även lagkommentarer inom marknads- och immaterialrätt framtagna i samarbete med Advokatfirman MarLaw.

Analyserna hittar du här