JP Infonet

JP JURIDISKT BIBLIOTEK

JP juridiskt bibliotek länkar samman Sveriges lagar- paragraf för paragraf- med alla relevanta förarbeten ända tillbaka till 1700-talet. Här hittar du aldrig tidigare digitaliserat grundmaterial, samtidigt som tjänsten dagligen uppdateras med de senaste ändrings-SFS:erna. Allt material är teckentolkat för att du ska kunna frisöka och snabbt hitta rätt. För att du enkelt ska kunna läsa vad som står i exempelvis allmänmotivering och författningskommentarer finns inte bara länkar till rätt proposition- utan även till rätt sida.

I JP juridiskt bibliotek hittar du även lagkommentarer inom marknads- och immaterialrätt framtagna i samarbete med Advokatfirman MarLaw. De kommenterade lagarna är:

  • Dataskyddsförordningen (GDPR) – författad av Henrik Palmcrantz, Alexander Jute och Erik Victor Ragnå
  • Lagen om avtalsvillkor i konsumentförhållanden (AVKL) – författad av Hannah Fager och Katarina Ladenfors
  • Lagen om avtalsvillkor mellan näringsidkare (AVLN) – författad av Hannah Fager och Katarina Ladenfors
  • Lagen om namn och bild i reklam – författad av Cecilia Torelm Tornberg
  • Lagen om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk – författad av Jonas Holm och Martin Zeitlin
  • Marknadsföringslagen – författad av Daniel Tornberg och Sandra Hanson
  • Mönsterskyddslagen – författad av Julia Asplund
  • Varumärkeslagen  – författad av Emelie Fyhrqvist, Filip Kylvåg och Marcus Ateva.

Vill du testa tjänsten kostnadsfritt under en månad? Mejla info@jpinfonet.se och skriv ”MarLaw” i ämnesraden eller ring 08- 462 65 60 så hjälper de dig att komma igång!

För mer information klicka HÄR.

JP MARKNADSNET MED MARLAW

Den 1 januari 2016 lanserade vi tillsammans med JP Infonet tjänsten ”JP Marknadsnet med MarLaw”. Tjänsten är utformad för att tillhandahålla dig som är kommunikationschef, bolagsjurist eller marknadsföringsansvarig den information som krävs i ditt dagliga arbete. Tjänsten innefattar en utförlig marknadsrättslig ämnesguide där varje ämne är länkat till relevant juridiskt material, så som vägledande praxis, förarbeten och annat relaterat material. Utöver det innehåller JP Marknadsnet med MarLaw expertanalyser som uteslutande skrivs av juristerna på MarLaw. Varje vecka utgår ett nyhetsbrev som innefattar ny information som läggs in i tjänsten. För mer information och för att ta del av en kostnadsfri testperiod, klicka HÄR.

Kontakta oss

MarLaw skyddar din integritet och hanterar din personliga information i enlighet med tillämpliga dataskyddslagar. Advokatbyrån MarLaw (organisationsnummer 556358-3508) ansvarar för personuppgifter som skickas till oss. All behandling av personuppgifter utförs enligt denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.