Marknadsföreningen Stockholm

Marknadsföreningen Stockholm är ett av Sveriges största professionella nätverk för yrkesverksamma inom marknadsföring, PR, media och kommunikation

Advokatfirman MarLaw agerar sedan lång tid juridisk samarbetspartner till Marknadsföreningen Stockholm. MarLaw står regelbundet värd för Marknadsföreningens seminarier på temat juridik samt håller kurser.

För Marknadsföreningen Stockholms medlemmar ingår tjänsten ”Fråga advokaten” i medlemskapet, där möjlighet finns att ställa en juridisk fråga i ett formulär för att få återkoppling av MarLaws advokater. I det fall frågorna rör specifika ärenden eller är av större omfattning erbjuds medlemmarna ett rabatterat timarvode per offert.

För medlemmar finns även möjlighet att mot en kostnad addera tilläggstjänster såsom ”Legal support” och ”Informationstjänst”.

Läs mer om MarLaws samarbete med Marknadsföringen här.

Contact us

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.