JP Marknads- och immaterialnet

 

Den 1 januari 2016 lanserade vi tillsammans med JP Infonet tjänsten ”JP Marknadsnet med MarLaw, numera ”JP Marknads- och immaterialnet”. Tjänsten är utformad för att tillhandahålla dig som är kommunikationschef, bolagsjurist eller marknadsföringsansvarig den information som krävs i ditt dagliga arbete. Tjänsten innefattar en utförlig marknadsrättslig ämnesguide där varje ämne är länkat till relevant juridiskt material, så som vägledande praxis, förarbeten och annat relaterat material. Utöver det innehåller JP Marknads- och immaterialnet expertanalyser som skrivs av juristerna på MarLaw. Varje vecka utgår ett nyhetsbrev som innefattar ny information som läggs in i tjänsten.

Testa tjänsten gratis under en månad

JP Marknads- och immaterialnet är en digital informationstjänst för dig som har ett legalt ansvar för din organisations kommunikation. Tjänsten hjälper dig att fatta rättssäkra beslut och förser dig med informationen som krävs för att du ska kunna utöva ett legalt ansvar för ditt företags eller organisations kommunikation.

Vill du testa tjänsten kostnadsfritt under en månad? Mejla info@jpinfonet.se och skriv ”MarLaw” i ämnesraden eller ring 08- 462 65 60 så hjälper de dig att komma igång!

Allt i ett- JP Marknads- och immaterialnet innehåller nyhetsbrev, regler, domar och ett digitalt läromedel. Läs mer här.