Prv

Patent- och registreringsverket, Prv, är myndigheten för immaterialrätt. Prv är en avgiftsfinansierad myndighet vars uppdrag är att främja innovation genom att erbjuda patent, design- och varumärkesskydd. Inom Prv:s verksamhetsområde ligger även upphovsrättsliga frågor, namnbyte för personer och ansökningar om utgivningsbevis för tidskrifter.

Prv:s verksamhet bedrivs från två kontor, ett i Stockholm där verksledningen sitter tillsammans med patentavdelningen och marknadsavdelningen. På Prv:s kontor i Söderhamn arbetar design- och varumärkesavdelningen som hanterar Prv:s ärenden som avser design, varumärken, periodisk skrift och personnamn.

Vi hjälper företag och organisationer att identifiera, skydda och kommersialisera immateriella rättigheter samt utveckla immaterialrättsliga strategier. Våra jurister har en bred specialistkompetens inom immaterialrättsliga områden, såsom upphovsrättsliga verk, deisgn- och varumärkesskydd och patenträtt. Vår specialistkompetens innebär att vi erbjuder kvalificerad rådgivning inom immaterialrättsområdet samt bistår klienter vid ansökan om skydd hos Prv.

Contact us

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.