Telia

2021-09-21

Telia är Sveriges ledande operatör inom telekommunikation. En konkurrent inledde en aggressiv marknadsföringskampanj där det stod att de hade ”Det bästa mobila bredbandet i Sverige” och visade bilder på hundar som indikerade att Telia var långsamt och trögt. Telia var upprörda och kontaktade MarLaw för att hjälpa till få stopp på kampanjen. Konkurrenten vägrade dra tillbaka kampanjen och ärendet gick till domstol. Telia, med hjälp av MarLaw, vann på alla punkter.

 

”Jag kontaktade MarLaw för att hjälpa oss i det här fallet. Vi är mycket nöjda med resultatet. Detta fall var mycket viktigt för Telia. Vi är det säkra valet och kunden ska kunna lita på oss.” Säger Anna Lagergren, företagsjurist på Telia.

 

 

Vill du lära dig mer om marknadsrätt? Kolla in boken Marknadskriget: tio verkliga rättsfall

 

Se fler referenser

Kontakta oss

MarLaw skyddar din integritet och hanterar din personliga information i enlighet med tillämpliga dataskyddslagar. Advokatbyrån MarLaw (organisationsnummer 556358-3508) ansvarar för personuppgifter som skickas till oss. All behandling av personuppgifter utförs enligt denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.