Litteratur

Advokatfirman MarLaw har författat en rad kurslitteratur och böcker, läs om respektive bok nedan. Redan 1975 skrev juristerna på MarLaw den välkända handboken Praktisk marknadsrätt som har blivit ett standardverk för alla som jobbar med marknadskommunikation. Åtskilliga andra böcker, läromedel och artiklar i marknadsrättsliga ämnen skrivs av Advokatfirmans jurister, t ex Den svenska marknadsföringslagstiftningen, Regelsamling i marknadsrätt, Medierätt 1, 2 och 3 och Praktisk marknadsrätt.

Den 1 januari 2016 lanserade vi tillsammans med JP Infonet den nya tjänsten ”JP Marknadsnet med MarLaw”. Tjänsten är utformad för att tillhandahålla dig som är kommunikationschef, bolagsjurist eller marknadsföringsansvarig den information som krävs i ditt dagliga arbete. Tjänsten innefattar en utförlig marknadsrättslig ämnesguide där varje ämne är länkat till relevant juridiskt material, så som vägledande praxis, förarbeten och annat relaterat material. Utöver det innehåller JP Marknadsnet med MarLaw expertanalyser som uteslutande skrivs av juristerna på MarLaw. Varje vecka utgår ett nyhetsbrev som innefattar ny information som läggs in i tjänsten. För mer information om tjänsten och för att ta del av en kostnadsfri testperiod, klicka HÄR.

Läs mer om våra böcker här. 

AMICI CURIAE

JP Infonet

JP Marknadsnet med MarLaw

Medierätt 1

Medierätt och marknadsrätt 2

Medierätt 3

Praktisk marknadsrätt

Regelsamling

Varumärket

Kontakta oss

MarLaw skyddar din integritet och hanterar din personliga information i enlighet med tillämpliga dataskyddslagar. Advokatbyrån MarLaw (organisationsnummer 556358-3508) ansvarar för personuppgifter som skickas till oss. All behandling av personuppgifter utförs enligt denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.