MarLaw in-house

Tillbaka till nyheter

Visste du att vi på Advokatfirman MarLaw erbjuder interimupplägg där en jurist från oss arbetar på plats i er verksamhet. Om ni snabbt behöver fylla en plats inom er organisation under en längre eller kortare tid, är i behov av specialistkompentens inom något av våra rättsområden eller helt enkelt behöver hjälp i ett specifikt projekt kan ett interimupplägg vara den rätta lösningen för er.

Vi har möjlighet att erbjuda en jurist på plats hos er för att arbeta med era frågor, hjälpa er att säkra era affärer och bolagets kommunikation. Vi har expertkompetens för era frågor inom marknadsrätt, IP och dataskydd. Oavsett om ni behöver hjälp med reklam- och varumärkesfrågor, GDPR, IP/IT-rätt eller helt enkelt en bolagsjurist in-house på hel -eller deltid.

Ett interimupplägg kommer med många fördelar. Ni erbjuds bred och gedigen kompentens vilket innebär såväl en expertkonsult som bolagsjurist i en och samma person. Kanske behöver ni inom kort tid fylla en plats i er organisation under en längre eller kortare tid, hjälp i ett specifik projekt eller är helt enkel i behov av specialistkompetens inom något av våra rättsområden.

Varmt välkommen att kontakta Cecilia Torelm Tornberg, advokat och partner på Advokatfirman MarLaw, vid frågor och kostnadsförslag.

cecilia.torelm@marlaw.se eller mail@marlaw.se

M +46 73 359 50 68