COVID-19 – SÅ PÅVERKAS ER VERKSAMHET LEGALT TILL FÖLJD AV CORONAPANDEMIN

Det nya coronaviruset som orsakar sjukdomen covid-19 har på kort tid spridit sig över hela världen, inklusive Sverige. På denna sida beskriver vi vilka legala konsekvenser coronapandemin kan få för er verksamhet och hur MarLaw kan bistå med rådgivning inom aktuella områden.

MarLaw följer noga utvecklingen och regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att säkerställa säkerheten för våra medarbetare, klienter och samarbetspartners. Vi har därför valt att tills vidare ställa in seminarier och events i våra lokaler. I stället erbjuder vi våra utbildningar med mera digitalt. Vårt kontor är fortsatt öppet och medarbetare finns på plats för att ta emot post och bud. Samtliga jurister arbetar som vanligt och erbjuder rådgivning digitalt. Vi är även tillgängliga för att svara på frågor om hur det nya coronaviruset påverkar er verksamhet, se mer om detta under respektive rättsområde nedan.

Vi finns alltid tillgängliga via mail@marlaw.se eller 08- 23 07 35 för att fortsatt ge kvalificerad rådgivning till våra klienter.

COVID-19 – STÄLL DIN FRÅGA
– SNABBA SVAR

Har du frågor om avtal och tvister med anledning av covid-19 och behöver du snabb, professionell juridisk rådgivning till ett bra pris? Många funderar på hur avtalsklausuler ska tillämpas eller hur avbokningar, inställda events eller köp påverkas legalt utifrån coronapandemin.

Här kan du snabbt och enkelt ställa frågor eller få ett avtal granskat. Fyll i formuläret nedan eller maila din fråga till svar@marlaw.se. Mindre förfrågningar debiteras till ett fast pris. Om frågan inte anses vara av begränsad omfattning kontaktar vi dig, givetvis kostnadsfritt, för att nå en bra lösning.

Du är även välkommen att ringa eller maila oss om du föredrar det.

Hur påverkas din verksamhet legalt av Coronaviruset?
Läs mer om legala konsekvenser på länkarna nedan

GDPR

AVTALSFÖRHÅLLANDEN OCH FORCE MAJEURE

VARUMÄRKES- OCH MÖNSTERRÄTT

MARKNADSFÖRING I LJUSET AV DET NYA CORONAVIRUSET

TVISTA I CORONATIDER

Webbinarium

29 april & 13 maj: IFI och MarLaw arrangerar tillsammans webbinariet ”Tvister och avtal vid covid-19”.
Läs mer och anmäl dig här.

Inspelat webbinarium: Advokatfirman Marlaw erbjuder i samarbete med IFI ett inspelat webbinarium om tvister och avtal vid covid-19. Läs mer och köp webbinariet här.

Contact us

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.