Vi skriver historia!

Advokatbyrån MarLaw och den svenska marknadsföringslagen har fyllt 50 år. I samband med byråns jubileum släpptes boken ”Rätt på marknaden!” skriven av deckarförfattaren Camilla Grebe och civilekonom Anders Torelm. Vi utlovar spännande läsning på riktigt om framgångsrika tvistemål under de senaste 50 åren!

MarLaw har varit inblandad i de allra flesta större marknadsföringsrättsliga fall på den svenska marknaden, och därmed drivit rättsutvecklingen framåt. Marknadskriget- Tio verkliga rättsfall är en ny bok med spännande verkliga historier om när gränserna för reklam och marknadsföring utmanas och testas. När marknadsföring och reklam möter juridik och regler uppstår spänningar och viktiga gränsfrågor hamnar i fokus. Vad är rätt och hur gör man rätt? Att göra fel på marknaden kan bli kostsamt! I de verkliga rättsfall som beskrivs i boken får vi följa spännande marknadskamper som avgjorts i domstol. De olika rättsfallen ger också en unik inblick i hur marknadsrätten tillämpas och var gränslinjerna går.

Boken finns tillexempel att köpa här.

Trevlig läsning!

Contact us

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.