Vi skriver historia!

Advokatbyrån MarLaw och den svenska marknadsföringslagen har fyllt 50 år. I samband med byråns jubileum släpptes boken ”Rätt på marknaden!” skriven av deckarförfattaren Camilla Grebe och civilekonom Anders Torelm. Vi utlovar spännande läsning på riktigt om framgångsrika tvistemål under de senaste 50 åren!

MarLaw har varit inblandad i de allra flesta större marknadsföringsrättsliga fall på den svenska marknaden, och därmed drivit rättsutvecklingen framåt. Marknadskriget- Tio verkliga rättsfall är en ny bok med spännande verkliga historier om när gränserna för reklam och marknadsföring utmanas och testas. När marknadsföring och reklam möter juridik och regler uppstår spänningar och viktiga gränsfrågor hamnar i fokus. Vad är rätt och hur gör man rätt? Att göra fel på marknaden kan bli kostsamt! I de verkliga rättsfall som beskrivs i boken får vi följa spännande marknadskamper som avgjorts i domstol. De olika rättsfallen ger också en unik inblick i hur marknadsrätten tillämpas och var gränslinjerna går.

Boken finns tillexempel att köpa här.

Trevlig läsning!

Kontakta oss

MarLaw skyddar din integritet och hanterar din personliga information i enlighet med tillämpliga dataskyddslagar. Advokatbyrån MarLaw (organisationsnummer 556358-3508) ansvarar för personuppgifter som skickas till oss. All behandling av personuppgifter utförs enligt denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.