Tjänster

Advokatfirman MarLaws vision är att alltid vara ledande inom rättsområdet marknadsrätt på den svenska marknaden. ”Vi verkar för att kvalitativt främja näringslivet i samband med marknadsföring och verka för utvecklingen av tillbörliga affärsmetoder.” Advokatfirman MarLaw – Advokatfirman för Marknadsrätt, har flest jurister som arbetar renodlat med marknadsrätt av alla advokatbyråer i Sverige. Vi driver flest marknadsrättsliga processer och ligger bakom en stor del av den använda utbildningslitteraturen inom området. Vi utbildar Sveriges reklambyråer och reklamköpare (ARU), universitet, högskolor och föreningar och Sveriges kommunikatörer (Svensk Kommunikationsrätt). Detta gör MarLaw tongivande på det marknadsrättsliga området.

Advokatfirman MarLaw – Advokatfirman för Marknadsrätt

Sveriges enda advokatbyrå som uteslutande arbetar med marknadsrätt och dess anslutande rättsområden. Vår vision är att alltid vara ledande inom rättsområdet marknadsrätt på den svenska marknaden.

Contact us

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

MarLaw värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Advokatfirman MarLaw (org.nr 556358-3508) är personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med denna policy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.